Handelsbetingelser

Montage os hos: Kirstinehøj 61, 2770 Kastrup

Vigtigt !  Bilen skal ankomme nyvasket UDEN voks.  Hvis bilen ikke er nyvasket forbeholder vi os ret til at finde anden montagedato.  

Montage foregår på  A’SIGN A/S værksted adresse: kirstinehøj 61, 2770 Kastrup med mindre andet er aftalt.

Alle bilreklame montager er beregnet til præcis kl. 08:00, her står montørerne klar til at montere din bilreklame. Derfor anbefaler vi at du levere bilen 10 minutter før.Hvis du kommer for sent, eller ikke leverer bilen i nyvasket tilstand, forholder vi os retten til at aftale en ny dato.

Montage af bilreklamen tager omkring 30 minutter, og du er meget velkommen til at vente på stedet.

Så giver vi en kop kaffe.

 

Montage hos dig

Såfremt bilen ikke befinder sig på oplyst placering til aftalt tidspunkt og dato eller den ikke er renvasket, forbeholder vi os retten til at aftale ny dato/tidspunkt for montagen af bilreklamen, og der skal betales for en ny udkørsels  + gebyr á 810,- ved montage inden for grønt område.

Montage af bilreklamen tager omkring 30 minutter.

 

Forløbet inden montagen

1/ Du vælger mellem design A eller B. Designet af fast, det vil sige at der IKKE kan ændres på placeringer.

2/ Du udfylder bestillingsformularen med dine oplysninger. Oplys hvilken tekst og indhold du vil have på reklamen, og informationer om hvilken bil reklamen skal monteres på.

3/ Der betales online med betalingskort, direkte efter udfyldning af bestillingsformularen.

4/ Når vi har registreret din betaling, starter vi på at fremstille korrekturen til din bilreklame, ud fra de oplysninger du har angivet.

5/ Du vil modtage en kvittering + en korrektur over e-mail indenfor MAX 5 hverdage fra betaling.

6/ Du skal afgive en godkendelse af korrekturen på E-mailen, ”billig-bilreklame@asign.dk”, oplys venligst : Ordre nr. og  firma navn

7/ Efter godkendelse af korrektur vil du blive kontaktet over telefonen, og her vil vi aftale en dato for montage hos os, eller en dato/tidspunkt hvis montagen foregår hos dig eller et sted ude i byen.   

 

Betaling

Billig-bilreklame.dk - en del af A’SIGN A/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Billig-bilreklame.dk - en del af A’SIGN A/S krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

 

Reklamationsret

Billig-bilreklame.dk - en del af A’SIGN A/S yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Billig-bilreklame.dk - en del af A’SIGN A/S indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Billig-bilreklame.dk - en del af A’SIGN A/S returneringsomkostninger i rimeligt omfang.


Bilen må IKKE VASKES i vaskehal før, min. 14 dage efter den er monteret med reklamer. Herefter er der ingen problem med vask i vaskehal.

 

Reklamation

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Billig-bilreklame.dk - en del af A’SIGN A/S Kirstinehøj 61 2770 Kastrup

Bilen må IKKE VASKES i vaskehal før, min. 14 dage efter den er monteret med reklamer. Herefter er der ingen problem med vask i vaskehal.

 

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid til betalingsmiddel, som betalingen kom fra.

 

Fortrydelsesret

Der tilbydes ingen fortrydelsesret efter du har modtaget din korrektur på designet.